Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Kleine regels insturen patronen

Insturen patronen.

Indien iemand op facebook een verzoek plaatst (alleen van patronen, dus niet van teksten, namen enz) en iemand maakt dit verzoek en stuurt hem ook in, dan….krijgt men een vergoeding in de vorm van een gratis hotfixzakje stenen.  En dit alleen voor mooie patronen.

Indien er meerdere mensen met een patroon komen in verband met hetzelfde verzoekje, vergoeden wij alleen degene die het antwoord als eerste heeft ingestuurd.

Dus niet meer maar insturen iedere week, maar ECHT uitsluitend verzoekjes worden nu beloond aan degene die het gemaakt heeft. Regel is ook, dat deze dan moeten worden ingestuurd per mail naar ons email adres info@glitternieuws.nl

Dus als iemand een verzoekje inwilligt op facebook maar deze niet instuurt, dan geldt de vergoeding weer niet.

De vergoedingen worden uitsluitend gegeven voor patronen. Dus teksten, of bestaande afbeeldingen in een ander kleurtje of maat en bestaande afbeeldingen met een extra tekst, zoals een naam, gelden niet voor de vergoeding.

Eenmaal uw patronen ingezonden naar ons per mail (en die bewaren wij ook),  kunt u zich niet beroepen op verwijdering van de patronen van de site. U heeft tenslotte toestemming gegeven deze patronen te plaatsen en soms ook hiervoor ook uw gratis producten in ontvangst mogen nemen.

Wij vragen u:

Graag wel het patroon een naam en een menu naam meegeven, zodat wij weten in welk menu het thuishoort. Dus bijvoorbeeld de naam van uw patroon is VIS MENU DIEREN VISSEN enzovoorts. Zonder een goede vermelding, zullen wij deze patronen niet kunnen plaatsen, dus ook niet vergoeden.

We plaatsen alleen patronen die zelf gemaakt zijn. Patronen van andere sites plaatsen we niet, dit om problemen te voorkomen.

Mailt u uw motieven naar: joke@glitternieuws.nl onder vermelding van motieven.

Ook zullen de patronen beoordeeld worden op kwaliteit, bruikbaarheid en originaliteit.

Joke zal u informeren indien er eventueel motieven niet geplaatst kunnen worden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie